HOE WERKT HET

Je investeert via ZonnepanelenDelen in zonne-energieprojecten. Je krijgt hierbij jaarlijks rendement uitgekeerd. Bij de PRO-projecten is dit een vaste rente. Voor ZonneDelen is de rente op basis van de productie van het zonne-energieproject - hetzelfde principe als dat je zelf de zonnepanelen op jouw dak hebt. Daarnaast wordt de eigen investering weer volledig afgelost, net zoals bij een obligatie.

IN 4 STAPPEN GEREGELD

1. KIES EEN PROJECT
Selecteer een project dat het beste aansluit op jouw behoeftes
2. KIES EEN BEDRAG
Kies vervolgens het bedrag dat je wilt investeren in jouw zonneproject
3. JOUW GEGEVENS
Vul jouw gegevens in en ga akkoord met de voorwaarden als investeerder
4. BETALEN
Betaal via iDEAL bij onze betalingspartner Mangopay en zorg voor meer zonnestroom!

DE 4 STAPPEN UITGELICHT

1. KIES HET PROJECT DAT BIJ JE PAST
Selecteer het zonne-energieproject waarin je wilt investeren. Op de projectpagina zie je de details van het zonne-energieproject. Er is altijd zeer uitgebreide projectdocumentatie per project beschikbaar. Door te investeren zorgen we, met elkaar, voor de groei van duurzame energie in Nederland.
2. KIES INVESTERINGSBEDRAG
Bovenin kan je het investeringsbedrag selecteren via een slider of zelf het gewenste bedrag in euro's invoeren.
3. VUL JOUW GEGEVENS IN EN GA AKKOORD
De eerste keer? Registreer door je persoonlijke gegevens in te vullen. Deze gegevens zijn nodig om een deelnameovereenkomst van jouw investering op te maken. Bij bedragen boven 500 euro volgt er tevens een korte investeerderstoets.
4. BETAAL VIA IDEAL
Bij een akkoord op de overeenkomst voldoe je de investering online via iDEAL, dit loopt een betaalrekening met walletstructuur van Mangopay. Na de investering volgt direct een bevestiging via e-mail. (Bij bedragen boven de 10.000 euro is er ook de optie voor bankoverschrijving)

HET PROCES NA INVESTEREN

1. BEVESTIGINGSMAIL
Na de investering ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van jouw deelname. In deze e-mail vind je tevens een kopie van de eerder bevestigde inschrijvingsovereenkomst.
2. GEFELICITEERD !
Samen maken we meer zonne-energie mogelijk: Als het minimale doelbedrag is bereikt gaat het zonne-energieproject door. Je kunt hierbij helpen door het project te delen met familie, vrienden en de buren via Whatsapp, Facebook, LinkedIn of Twitter.
3. CONTROLE
Als ZonnepanelenDelen zorgen wij ervoor dat jouw investering alleen ten goede komt aan het zonne-energieproject. Wij hebben een 100% score. Alle projecten op ons platform zijn succesvol gefinancierd. Indien het project toch niet doorgaat, zal jouw geld worden teruggestort. Als het benodigde bedrag is opgehaald, en aan alle voorwaarden is voldaan, wordt het geld (in delen) doorgestort naar de projecteigenaar en wordt het zonne-energieproject gebouwd!
4. ALTIJD DE ZON IN ZICHT
Zodra het zonne-energiesysteem is geïnstalleerd en stroom produceert krijg je als ZonneDeler inzicht in de productie van jouw (deel van een) zonnepaneel via de persoonlijke portal van ZonnepanelenDelen. Elk jaar, op het moment in het jaar dat de ZonneDelen zijn uitgegeven, krijg je de ZonneRente uitgekeerd op basis van de zonnestroom productie in dat jaar.
0% compleet
10.300 zonnepanelen in Sint-Oedenrode / Greenchoice
0% compleet
68.526 zonnepanelen in Brummen / Greenchoice
221% compleet
Portfolio van zonnedaken in Holten / Greenchoice.

Samen investeren in een zonnige toekomst

Profiteer ook van duurzame energie! Jij investeert. De rest wordt geregeld.
Bekijk alle projecten