0% compleet
ZONNEDELEN

START BINNENKORT

Doelbedrag €3.650.000

10.300 zonnepanelen in Sint-Oedenrode van Zonneweide Nijnselseweg

Zonneweide Nijnselseweg

Start binnenkort

logo's projectpagina Nijnselseweg.png

START BINNENKORT

Binnenkort start de financiering voor Zonneweide Nijnselseweg. Wil je op de hoogte worden gebracht als de projectdocumentatie beschikbaar is? Klik hieronder op de gele knop om binnen 1 minuut een vrijblijvende voorinschrijving te doen. We verloten vier ZonneDelen onder de voorinschrijvers van Zonneweide Nijnselseweg.

Dit project:

 • Senior obligatielening (er is geen achterstelling t.o.v. andere vreemd vermogen verstrekker)
 • Verwacht rendement van gemiddeld 6% (IRR)
 • Korte looptijd van 5 jaar
 • Extra rendement voor klanten van Greenchoice
 • De eerste 20 investeerders met een investeringsbedrag vanaf €5.000 ontvangen een ZonneDeel t.w.v. €25 extra toegewezen bij de uitgifte
 • De bouw van de zonneweide is gestart, kijk live mee
 • We verloten vier ZonneDelen (à €25) onder de voorinschrijvers
 • Inwoners uit gemeente Meierijstad krijgen de eerste drie weken voorrang bij de uitgifte

OVER ZONNEWEIDE NIJNSELSEWEG

De projecteigenaar van Zonneweide Nijnselweg is Solisplan. Solisplan ontzorgt bedrijven volledig bij de aanschaf én installatie van zakelijke zonnepanelen. Bekijk hier de website van Solisplan. Eerder heeft Solisplan al financiering opgehaald voor zes zonnedaken via ZonnepanelenDelen.

Voor Solisplan, zelf gevestigd in Sint-Oedenrode, is het belangrijk om dit project te realiseren en zo bij te dragen aan de doelstellingen van de eigen gemeente. Zonneweide Nijnselweg wordt gerealiseerd op een perceel aan de Nijnselseweg, gelegen aan de A50, in Sint-Oedenrode.

De locatie waar het zonnepark is voorzien bestaat uit agrarische gronden en heeft een oppervlakte van ca. 5 hectare. Er is bewust gekozen om (direct) omwonenden bij het project te betrekken. Inwoners uit gemeente Meierijstad krijgen dan ook de eerste drie weken voorrang bij de uitgifte. Daaronder vallen de volgende postcodes: 5480, 5481, 5482, 5490, 5491, 5492, 5469, 5460, 5461, 5462, 5463, 5464, 5465, 5466, 5467. Zo is het voor iedereen mogelijk, met lokaal draagvlak, om bij te dragen aan een groenere toekomst!

Update 16 november: Er wordt op dit moment al hard gewerkt aan de komst van de zonneweide;

 • De beplanting rondom het terrein is geplant;
 • Onderconstructie en stringbekabeling is gereed;
 • Omvormers zijn opgehangen en aangesloten;
 • Zonnepanelen zijn voor 75% geplaatst.
timelapse 11-11.jpg

BIJDRAGE AAN DE BIODIVERSITEIT

Er wordt een wandelroute parallel aangelegd aan de Nijnselseweg. Hier zal ook een rustplaats voor wandelaars en fietsers worden gerealiseerd. Daarnaast wordt ook flora en fauna een belangrijk onderdeel van de zonneweide. Zo komen er bijenhotels en houtopstanden voor vogels, marterachtigen en overig klein wild. Tevens zullen op locatie ook bijenvolken gehouden worden met een lokale imker.

HOE WERKT HET?

Icons projectpagina - euro - waarom.png
Je doet mee vanaf €25 tot €400.000.
Jaarlijkse uitkering van opbrengsten zonne-energie - geen bijkomende kosten.
Jaarlijks wordt al een deel van de lening afgelost, na de looptijd ontvang je het resterende bedrag
WAAROM_05 project.png
Iedereen kan meedoen in de zonneweide, omwonenden krijgen voorrang bij de uitgifte.
Met jouw investering zorg je ervoor dat deze zonneweide gerealiseerd kan worden.
Live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDelen
A. greenchoice logo.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en verhoogt het rendement op jouw ZonneDelen als je klant bij hen bent. Als je overstapt naar het Zonnig Voordeel contract ontvang je daarnaast een ZonCadeau t.w.v. €50 om te investeren via ZonnepanelenDelen.

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan investeren in Zonneweide Nijnselseweg. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de duurzaam opgewekte energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Geheel bovenaan kan het investeringsbedrag worden geselecteerd. Dat kan via een 'slider' of door het gewenste bedrag in te voeren. Wil je meer investeren dan jouw dagelijkse iDEAL limiet? Verhoog de limiet dan alvast.

Er zal voor nieuwe investeerders een korte investeerderstoets volgen. We willen dat iedereen met kennis van zaken investeert. Je kunt ongeacht de uitslag deelnemen, maar raden je aan professioneel advies in te winnen mocht je niet bekend zijn met de termen.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden (bankoverschrijving is beschikbaar voor bedragen vanaf €10.000), dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Na het investeren wordt om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een betaalrekening op naam van de Uitgevende Instelling bij de betalingspartner van ZonnepanelenDelen, Mangopay. Door gebruik te maken van een dergelijke aparte betaalrekening staat het geld van de investeerder veilig tot de obligatielening gerealiseerd kan worden. Wordt het minimale doelbedrag niet behaald? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

De projectdocumentatie komt bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'. Doe een vrijblijvende voorinschrijving en we brengen je op de hoogte zodra de projectdocumentatie beschikbaar is.

Investeer in de obligaties van Zonnepark Nijnselseweg van Solisplan.webp

INVESTEER IN ZONNE-ENERGIE EN DOE DE BIJEN EEN PLEZIER

ZonnepanelenDelen doneert per nieuwe investeerders en afgeronde projecten een bedrag aan Bee in Balance, dat ‘huisvesting’ voor bijen voorziet. Bijen zijn met hun bestuiving een essentieel onderdeel van onze voedselvoorziening, maar de insecten hebben het steeds moeilijker in Nederland. Meer dan de helft van onze wilde bijensoorten dreigt binnenkort te verdwijnen. Bee in Balance wil die trend keren door bedrijfsterreinen te transformeren in plekken waar bijen het naar hun zin hebben.

Dat doen ze door de omgeving gifvrij te maken en er de juiste bloemen en planten te zetten. Ze bouwen er ook huisvesting op maat voor bijen, zoals structuren van blokken hout en boomstronken met holletjes erin waar de insecten hun eitjes kunnen leggen.

Met jouw investering via ZonnepanelenDelen draag je dus niet alleen bij aan de energietransitie in Nederland, maar ook aan betere huisvesting voor bijen in Nederland. Lees hier meer over de samenwerking met Bee in Balance.